page-header

Over mij

Mijn naam is Wendy Leenheer, in 2014 afgestudeerd als Toegepast psycholoog aan Hogeschool Saxion te Deventer. In 2020 heb ik de POST-hbo registeropleiding tot leefstijlcoach afgerond aan de LeefstijlCoach Academy te Naarden.

Wat typeert mij?

De afgelopen jaren heb ik binnen het werkveld ervaring opgedaan als Toegepast psycholoog, onder andere binnen de ambulante hulpverlening. Ik begeleid zowel kinderen als volwassenen met diverse (psychische) problematiek.

Sinds begin 2017 heb ik Utrecht ingeruild voor het prachtige en bruisende Nijmegen en woon ik hier met veel plezier samen met mijn man en onze katten. In mijn vrije tijd lees ik graag een goed boek, pak ik een terrasje of ga naar de film met vriendinnen. Daarnaast doe ik aan pilates, dansen en skeeleren. Ik vind het leuk gezond en lekker te koken. Ik ben ervan overtuigd dat een goede balans tussen werk en ontspanning belangrijk is om het beste uit het leven te halen. Wat mij typeert? Ik ben enthousiast, nieuwsgierig, empathisch en doortastend. Ik ga graag de uitdaging aan om samen met jou te bekijken welke blijvende gedragsverandering je in jouw dagelijks leven zou willen en kunnen realiseren.
Wil je meer over mij en Next2You weten?

Next2You Coaching & Begeleiding staat naast jou en helpt je meer inzicht te krijgen in jouw gewoontegedrag. Door betrokkenheid en persoonlijke aandacht door de coach bekijken we samen hoe je door het maken van kleine stappen een gezondere leefstijl concreet teweeg kunt brengen voor een blijvende verandering!

Aangesloten bij BLCN
Lidnummer L0416

Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland - BLCN

Aangesloten bij KABiZ
Lidnummer 18104797084

Kwaliteitsregistratie en Accreditatie Beroepsbeoefenaren in de Zorg - KABIZ